Kuohuviinissä marinoidut marjat ja inkiväärivaahto | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kuohuviinissä marinoidut marjat ja inkiväärivaahto

Kuohuviinissä marinoidut marjat ja inkiväärivaahto

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
more-info
Kuohuviinissä marinoidut marjat ja inkiväärivaahto sopivat hyvin esimerkiksi piknik-eväiksi. Kun pakkaat marinoidut marjat ja vaahdon eri rasioihin ja sekoitat vasta paikan päällä lähimmässä puistossa kevätauringon lämmittäessä on annos parhaimmillaan.

Ainekset

3 dl
kuohuviiniä
200 g
sokeria
200 g
vadelmia
200 g
karhunvatukoita
200 g
mustikoita
400 g
mansikoita

inkiväärivaahto

2 dl
kuohukermaa
2 rkl
sokeria
2 tl
raastettua inkivääriä

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Keitä kuohuviiniä ja sokeria hetki niin, että koostumus alkaa tiivistyä.

3 dl
kuohuviiniä
200 g
sokeria
2

Sekoita marjat ja kuuma kuohuviinisiirappi. Anna maustua 15 minuutin ajan.

200 g
vadelmia
200 g
mustikoita
200 g
karhunvatukoita
400 g
mansikoita
3

Vispaa kerma ja sokeri vaahdoksi ja kääntele joukkoon inkivääri. Tarjoile inkiväärivaahto kuohuviinissä marinoitujen marjojen kera.

2 dl
kuohukermaa
2 rkl
sokeria
2 tl
raastettua inkivääriä

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 2.7.2018
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1376

328

12,5 g

7,8 g

48,7 g

47,7 g

3,7 g

1,7 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 dl kuohuviiniä,

200 g karhunvatukoita,

2 tl raastettua inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli