Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kylmäsavulohitartar

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
kylmäsavukirjolohifileetä
2 dl
majoneesia
1 rkl
Dijon-sinappia
1 kpl
limen mehu
1 rkl
silputtua tilliä
1 rkl
silputtua ruohosipulia
1 kpl
silputtu punasipuli
3 rkl
pieniksi kuutioiksi leikattua makeaa limppu -viipaletta
mustapippuria myllystä
Maldon-suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Poista lohifileestä ruodot ja ylimääräiset rasvat. Leikkaa fileestä ohuita viipaleita ja viipaleet ohuiksi suikaleiksi.

2

Sekoita majoneesiin kaikki aineet ja lopuksi lohiviipaleet sekä juuri ennen tarjoilua leipäkuutiot.

3

Voit tarjoilla tartarin esim. ohuen leipäviipaleen päällä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.