Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 400 g | kylmäsavukirjolohifileetä |
| 2 dl | majoneesia |
| 1 rkl | dijon-sinappia |
| 1 kpl | limen mehu |
| 1 rkl | silputtua tilliä |
| 1 rkl | silputtua ruohosipulia |
| 1 kpl | silputtu punasipuli |
| 3 rkl | pieniksi kuutioiksi leikattua makeaa limppu -viipaletta |
| mustapippuria myllystä | |
| maldon-suolaa |
Poista lohifileestä ruodot ja ylimääräiset rasvat. Leikkaa fileestä ohuita viipaleita ja viipaleet ohuiksi suikaleiksi.
Sekoita majoneesiin kaikki aineet ja lopuksi lohiviipaleet sekä juuri ennen tarjoilua leipäkuutiot.
Voit tarjoilla tartarin esim. ohuen leipäviipaleen päällä.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | kylmäsavukirjolohifileetä |
| 2 dl | majoneesia |
| 1 rkl | dijon-sinappia |
| 1 kpl | limen mehu |
| 1 rkl | silputtua tilliä |
| 1 rkl | silputtua ruohosipulia |
| 1 kpl | silputtu punasipuli |
| 3 rkl | pieniksi kuutioiksi leikattua makeaa limppu -viipaletta |
| mustapippuria myllystä | |
| maldon-suolaa |
Poista lohifileestä ruodot ja ylimääräiset rasvat. Leikkaa fileestä ohuita viipaleita ja viipaleet ohuiksi suikaleiksi.
Sekoita majoneesiin kaikki aineet ja lopuksi lohiviipaleet sekä juuri ennen tarjoilua leipäkuutiot.
Voit tarjoilla tartarin esim. ohuen leipäviipaleen päällä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.