Paloittele suklaa karkeaksi rouheeksi. Kiehauta kerma lakritsipalojen ja sokerin kanssa kattilassa ja sekoita kunnes lakritsit lähes sulavat. Lisää joukkoon suklaarouhe ja voi. Sekoita tasaiseksi.
Kaada seos puhtaaseen, kannelliseen kulhoon ja siirrä jääkaappiin kahdeksi tunniksi. Ota ruokalusikallinen suklaamassaa ja pyörittele käsissä palloiksi. Kierittele pallot kaakaojauheessa. Säilytä viileässä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
103
429
7,3 g
4,5 g
8,1 g
7,1 g
0,6 g
0,9 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli