Paloittele suklaa karkeaksi rouheeksi. Kiehauta kerma lakritsipalojen ja sokerin kanssa kattilassa ja sekoita kunnes lakritsit lähes sulavat. Lisää joukkoon suklaarouhe ja voi. Sekoita tasaiseksi.
Kaada seos puhtaaseen, kannelliseen kulhoon ja siirrä jääkaappiin kahdeksi tunniksi. Ota ruokalusikallinen suklaamassaa ja pyörittele käsissä palloiksi. Kierittele pallot kaakaojauheessa. Säilytä viileässä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
429
103
7,3 g
4,5 g
8,1 g
7,1 g
0,6 g
0,9 g
0,1 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli