Lämmin juusto-chilidippi | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin juusto-chilidippi

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

200 g
Cheddarjuustoa
1 dl
Ruokakermaa tai kasvisrasvavalmistetta
2 kpl
Tabascoa halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata juusto esim. mikroaaltouunissa. Lisää joukkoon kermaa, sekoita ja kuumenna. Mausta tabascolla halutessasi. Kuumenna juuri ennen tarjoilua.07.05

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.