Lämpimät sillimunaleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämpimät sillimunaleivät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

12 kpl
Annospalaa sinappisillifileetä
3 rkl
Sinappisillin lientä
3 kpl
Keitettyä kananmunaa
1/2 kpl
Pientä purjoa
Tilkka öljyä
1 dl
Tuoretta silputtua tilliä
1 dl
Juustoraastetta
2 rkl
Maustamatonta tuorejuustoa

lisäksi :

8 kpl
Ruisleipäpalaa
Margariinia voiteluun

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Silppua sillipalat ja kuoritut kananmunat pieniksi. Pese ja leikkaa purjo pieniksi paloiksi ja kuullota palat pannulla öljyssä pehmeiksi. Sekoita keskenään kaikki täyteainekset. Voitele leivät margariinilla ja nostele leipien päälle silli-munaseosta. Pane leivät uuniin leivinperin päälle uunivuokaan ja kuumenna 175 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpiminä, esimerkiksi iltapalana raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.