Lämpimät sillimunaleivät

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
12 kplannospalaa sinappisillifileetä
3 rklsinappisillin lientä
3 kplkeitettyä kananmunaa
1/2 kplpientä purjoa
tilkka öljyä
1 dltuoretta silputtua tilliä
1 dljuustoraastetta
2 rklmaustamatonta tuorejuustoa

Lisäksi :

8 kplruisleipäpalaa
margariinia voiteluun

Valmistus

  1. 1

    Silppua sillipalat ja kuoritut kananmunat pieniksi. Pese ja leikkaa purjo pieniksi paloiksi ja kuullota palat pannulla öljyssä pehmeiksi. Sekoita keskenään kaikki täyteainekset. Voitele leivät margariinilla ja nostele leipien päälle silli-munaseosta. Pane leivät uuniin leivinperin päälle uunivuokaan ja kuumenna 175 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpiminä, esimerkiksi iltapalana raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025