Lämpimät sillimunaleivät

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
12 kplannospalaa sinappisillifileetä
3 rklsinappisillin lientä
3 kplkeitettyä kananmunaa
1/2 kplpientä purjoa
tilkka öljyä
1 dltuoretta silputtua tilliä
1 dljuustoraastetta
2 rklmaustamatonta tuorejuustoa

Lisäksi :

8 kplruisleipäpalaa
margariinia voiteluun

Valmistus

  1. 1

    Silppua sillipalat ja kuoritut kananmunat pieniksi. Pese ja leikkaa purjo pieniksi paloiksi ja kuullota palat pannulla öljyssä pehmeiksi. Sekoita keskenään kaikki täyteainekset. Voitele leivät margariinilla ja nostele leipien päälle silli-munaseosta. Pane leivät uuniin leivinperin päälle uunivuokaan ja kuumenna 175 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpiminä, esimerkiksi iltapalana raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä