Lämpimät sillimunaleivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämpimät sillimunaleivät

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

12 kpl
Annospalaa sinappisillifileetä
3 rkl
Sinappisillin lientä
3 kpl
Keitettyä kananmunaa
1/2 kpl
Pientä purjoa
Tilkka öljyä
1 dl
Tuoretta silputtua tilliä
1 dl
Juustoraastetta
2 rkl
Maustamatonta tuorejuustoa

LISÄKSI :

8 kpl
Ruisleipäpalaa
Margariinia voiteluun

Näin teet

1

Silppua sillipalat ja kuoritut kananmunat pieniksi. Pese ja leikkaa purjo pieniksi paloiksi ja kuullota palat pannulla öljyssä pehmeiksi. Sekoita keskenään kaikki täyteainekset. Voitele leivät margariinilla ja nostele leipien päälle silli-munaseosta. Pane leivät uuniin leivinperin päälle uunivuokaan ja kuumenna 175 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpiminä, esimerkiksi iltapalana raikkaan salaatin kanssa.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 15.5.2019