Lämpimät sillimunaleivät

Nappaa talteen!
| 12 kpl | annospalaa sinappisillifileetä |
| 3 rkl | sinappisillin lientä |
| 3 kpl | keitettyä kananmunaa |
| 1/2 kpl | pientä purjoa |
| tilkka öljyä | |
| 1 dl | tuoretta silputtua tilliä |
| 1 dl | juustoraastetta |
| 2 rkl | maustamatonta tuorejuustoa |
| Lisäksi : | |
|---|---|
| 8 kpl | ruisleipäpalaa |
| margariinia voiteluun | |
- 1.
Silppua sillipalat ja kuoritut kananmunat pieniksi. Pese ja leikkaa purjo pieniksi paloiksi ja kuullota palat pannulla öljyssä pehmeiksi. Sekoita keskenään kaikki täyteainekset. Voitele leivät margariinilla ja nostele leipien päälle silli-munaseosta. Pane leivät uuniin leivinperin päälle uunivuokaan ja kuumenna 175 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpiminä, esimerkiksi iltapalana raikkaan salaatin kanssa.
Lämpimät sillimunaleivät
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 12 kpl | annospalaa sinappisillifileetä |
| 3 rkl | sinappisillin lientä |
| 3 kpl | keitettyä kananmunaa |
| 1/2 kpl | pientä purjoa |
| tilkka öljyä | |
| 1 dl | tuoretta silputtua tilliä |
| 1 dl | juustoraastetta |
| 2 rkl | maustamatonta tuorejuustoa |
Lisäksi : | |
| 8 kpl | ruisleipäpalaa |
| margariinia voiteluun | |
Valmistus
- 1
Silppua sillipalat ja kuoritut kananmunat pieniksi. Pese ja leikkaa purjo pieniksi paloiksi ja kuullota palat pannulla öljyssä pehmeiksi. Sekoita keskenään kaikki täyteainekset. Voitele leivät margariinilla ja nostele leipien päälle silli-munaseosta. Pane leivät uuniin leivinperin päälle uunivuokaan ja kuumenna 175 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpiminä, esimerkiksi iltapalana raikkaan salaatin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























