Lämpimät voileivät tonnikalasta

arvosana5/5

(2)arviota
10 Kappaletta

30 min (josta 15 min aktiivista)

Mehevät lämpimät voileivät tonnikalasta saavat mausteista lämpöä srirachasta.

Ainekset

MääräAinesosa
5 kplkokonaista ruispalaleipää
210 g(2 tlk, à 150/105 g) tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
57 g(1 prk) kapriksia
2 rklsrirachaa
150 g(1 ps) juustoraastetta

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Irrota leipien pohja ja päällinen toisistaan. Levitä leivät leivinpaperille pellille.

    MääräAinesosa
    5 kplkokonaista ruispalaleipää
  2. 2

    Valuta tonnikala ja kaprikset. Sekoita tonnikala, kaprikset ja sriracha. Levitä leipien päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on kullanruskeaa.

    MääräAinesosa
    210 g(2 tlk, à 150/105 g) tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
    57 g(1 prk) kapriksia
    2 rklsrirachaa
    150 g(1 ps) juustoraastetta

Vinkki: Korvaa sriracha tomaattipyreellä ja kaprikset suolakurkuilla.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
10.10.2024
|
Päivitetty: 6.10.2025

Samankaltaisia reseptejä