Laskiaisen kookospullat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Laskiaisen kookospullat

???
Kappaleita
12
Valmistusaika
Useita tunteja
Uunin lämpötila
225°C
Herkuttele tropiikinmakuisilla laskiaispullilla, jotka leivotaan kookosmaitoon. Täytä laskiaispullat tropiikin hillolla ja kookoshiutaleilla maustetulla kermavaahdolla.
Jaa Somessa

Ainekset

TAIKINA

1 kpl
(400 g) kookosmaitoa
50 g
Hiivaa
2 dl
Sokeria
1 tl
Suolaa
11 - 12 dl
Vehnäjauhoja
100 g
Margariinia

VOITELUUN

1 kpl
Muna

TÄYTE

2 dl
Tropiikin hilloa

KOOKOSKERMAVAAHTO

3 - 4 dl
Vispikermaa
2 rkl
Sokeria
2 - 3 rkl
Kookoshiutaleita

PINNALLE

1 kpl
(250 g) valkoista sokerimassaa

Näin teet

1

Lämmitä kookosmaito kädenlämpöiseksi. Sekoita siihen hiiva, sokeri ja suola. Lisää 3 dl jauhoista ja vatkaa muutama minuutti. Alusta joukkoon pehmeä rasva ja loput jauhot. Anna kohota kaksinkertaiseksi.

1 kpl
(400 g) kookosmaitoa
50 g
Hiivaa
2 dl
Sokeria
1 tl
Suolaa
11 - 12 dl
Vehnäjauhoja
100 g
Margariinia
2

Leivo taikinasta jauhotulla pöydällä suurehkoja pullia. Siirrä pullat leivinpaperoidulle uunipellille ja kohota 15 minuuttia. Voitele pullat rikotulla munalla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

1 kpl
Muna
3

Leikkaa jäähtyneistä pullista lakit irti. Vaahdota kerma, mausta sokerilla ja kookoshiutaleilla. Täytä pullat hillolla ja kermavaahdolla. Aseta lakit päälle. Kauli halutessasi sokerimassasta tomusokerin avulla vajaan sentin paksuinen levy. Ota sydänmuotilla koristeet pullien pinnalle.

3 - 4 dl
Vispikermaa
2 rkl
Sokeria
2 - 3 rkl
Kookoshiutaleita
1 kpl
(250 g) valkoista sokerimassaa
2 dl
Tropiikin hilloa
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 27.1.2020

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj2238 26860
Energiaa kcal535 6416
Rasvaa21.7 g260.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa12.9 g155.0 g
Hiilihydraatteja73.5 g882.0 g
Sokereita26.2 g314.0 g
Kuituja2.5 g30.0 g
Proteiinia9.0 g108.0 g
Suolaa0.1 g1.6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 50 g Hiivaa

  • 1 tl Suolaa

  • 1 kpl (250 g) valkoista sokerimassaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj2238 26860
Energiaa kcal535 6416
Rasvaa21.7 g260.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa12.9 g155.0 g
Hiilihydraatteja73.5 g882.0 g
Sokereita26.2 g314.0 g
Kuituja2.5 g30.0 g
Proteiinia9.0 g108.0 g
Suolaa0.1 g1.6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 50 g Hiivaa

  • 1 tl Suolaa

  • 1 kpl (250 g) valkoista sokerimassaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.