Leipäjuustoa ja tomaatti-basilikasalaattia

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
250 gleipäjuustoa
2 - 3 kpltomaattia
1 kplruukku basilikaa
1 kplpieni sipuli
1/2 tlsuolaa
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuutioi juusto ja jaa palat alkuruokamaljoihin tai -lautasille. Kuutioi tomaatit, silppua basilika ja hienonna sipuli. Sekoita tomaattikuutiot, basilika ja sipuli ja mausta. Jaa tomaattihakkelus juustokuutioiden päälle. Tarjoa alkuruokana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä