Leipäjuustoa ja tomaatti-basilikasalaattia

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
250 gleipäjuustoa
2 - 3 kpltomaattia
1 kplruukku basilikaa
1 kplpieni sipuli
1/2 tlsuolaa
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuutioi juusto ja jaa palat alkuruokamaljoihin tai -lautasille. Kuutioi tomaatit, silppua basilika ja hienonna sipuli. Sekoita tomaattikuutiot, basilika ja sipuli ja mausta. Jaa tomaattihakkelus juustokuutioiden päälle. Tarjoa alkuruokana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025