Leipäjuustoa ja tomaatti-basilikasalaattia
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 250 g | leipäjuustoa |
| 2 - 3 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1/2 tl | suolaa |
| mustapippuria |
- 1.
Kuutioi juusto ja jaa palat alkuruokamaljoihin tai -lautasille. Kuutioi tomaatit, silppua basilika ja hienonna sipuli. Sekoita tomaattikuutiot, basilika ja sipuli ja mausta. Jaa tomaattihakkelus juustokuutioiden päälle. Tarjoa alkuruokana.
Leipäjuustoa ja tomaatti-basilikasalaattia
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | leipäjuustoa |
| 2 - 3 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1/2 tl | suolaa |
| mustapippuria |
Valmistus
- 1
Kuutioi juusto ja jaa palat alkuruokamaljoihin tai -lautasille. Kuutioi tomaatit, silppua basilika ja hienonna sipuli. Sekoita tomaattikuutiot, basilika ja sipuli ja mausta. Jaa tomaattihakkelus juustokuutioiden päälle. Tarjoa alkuruokana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























