Silppua sipuli ja pekoni hienoksi. Kuullota sipuli ja pekoninpalat voissa, kunnes sipuli on kullanruskeaa. Anna jäähtyä.
Sekoita sipuli-pekoniseos jauhelihaan. Lisää n. 1/3 tl suolaa, kananmuna ja reilusti rouhittua mustapippuria. Sekoita huolellisesti.
Paista pieni nokare jauhelihaa ja tarkista sen suolaisuus.
Pyörittele taikinasta lihapullia. Paista niitä 200-asteisessa uunissa n. 12 minuuttia.
Tarjoile hummuksen, tuoreen leivän ja salaatin kanssa.
Halkaise tomaatit. Kuori kurkku ja leikkaa paloiksi.
Kuori sipuli ja leikkaa renkaiksi.
Valuta kikherneet.
Sekoita keskenään kikherneet, tomaatit, kurkku, sipulin renkaat ja mintun lehdet.
Valuta salaatin sekaan oliiviöljyä ja balsamicoa ja murusta fetaa pintaan. Viimeistele salaatti rouhimalla mustapippuria sen pintaan.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.