Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Liharaviolit punaisessa kastikkeessa

timer-icon15 min
Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

250 g
Valmiita tuoreita liharavioleja

Keittämiseen:

1 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota

Kastike:

1 kpl
Valmista hapanimeläkastiketta
1/2 tl
Makeaa chilikastiketta

Päälle:

Runsaasti juustoraastetta, esim parmesan

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä raviolit kypsiksi lihaliemessä vedessä. Valuta raviolit varovasti. Kuumenna valmis kastike kattilassa ja mausta se. Lisää sekaan raviolit jatarjoile heti juustoraasteen kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.