Lohi-ruispalat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohi-ruispalat

???
Kappaleita
60
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Pakasteruisperunataikinaa

TÄYTE:

150 g
Kylmäsavulohta
200 g
Tuorejuustoa (ruohosipuli-, yrtti- tai pippurimaustettua)
1/4 dl
Ruokakermaa
2 rkl
Hienonnettua tilliä tai ruohosipulia

Näin teet

1

Kauli sulanut taikina levyksi ja ota siitä haluamiasi kuvioita pienellä muotilla. Paista niitä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Sekoita tahnan ainekset monitoimikoneessa käyttäen konetta sykäyksittäin. Voit myös silputa lohen veitsellä ja sekoittaa ainekset kulhossa. Pursota tahnaa ruispaloille juuri ennen tarjoamista ja sirottele pinnalle hienonnettua tilliä tai ruohosipulia.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2008
Muokattu: 15.5.2019