Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohi-ruispalat

timer-icon15 min
Fork and knife
60 Kappaletta
Fork and knife
60 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Pakasteruisperunataikinaa

Täyte:

150 g
Kylmäsavulohta
200 g
Tuorejuustoa (ruohosipuli-, yrtti- tai pippurimaustettua)
1/4 dl
Ruokakermaa
2 rkl
Hienonnettua tilliä tai ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kauli sulanut taikina levyksi ja ota siitä haluamiasi kuvioita pienellä muotilla. Paista niitä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Sekoita tahnan ainekset monitoimikoneessa käyttäen konetta sykäyksittäin. Voit myös silputa lohen veitsellä ja sekoittaa ainekset kulhossa. Pursota tahnaa ruispaloille juuri ennen tarjoamista ja sirottele pinnalle hienonnettua tilliä tai ruohosipulia.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.