Lohi-ruispalat

Arvostele resepti
60 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplpakasteruisperunataikinaa

Täyte:

150 gkylmäsavulohta
200 gtuorejuustoa (ruohosipuli-, yrtti- tai pippurimaustettua)
1/4 dlruokakermaa
2 rklhienonnettua tilliä tai ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Kauli sulanut taikina levyksi ja ota siitä haluamiasi kuvioita pienellä muotilla. Paista niitä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Sekoita tahnan ainekset monitoimikoneessa käyttäen konetta sykäyksittäin. Voit myös silputa lohen veitsellä ja sekoittaa ainekset kulhossa. Pursota tahnaa ruispaloille juuri ennen tarjoamista ja sirottele pinnalle hienonnettua tilliä tai ruohosipulia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä