Lohipullat ja katkarapukastike

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gnahatonta ja ruodotonta lohifileetä
1 rklsinappia
2 rklhienonnettua ruohosipulia
1 kplkananmuna
suolaa
rouhittua mustapippuria
öljyä paistamiseen

Katkarapukastike

1 kplpieni sipuli
1 rklmargariinia tai voita
2 rklvehnäjauhoja
1 dlkalalientä
2 dlruokakermaa
1 kpl(180 g) pakastekatkarapuja
2 rklsitruunamehua
2 rklhienonnettua tilliä

Valmistus

  1. 1

    Paloittele lohifilee ja nosta palat monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Lisää joukkoon sinappi, ruohosipuli, kananmuna ja mausteet. Aja tasaiseksi massaksi. Muotoile massasta pyöryköitä. Paista ne öljyssä pannulla miedolla lämmöllä. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit pannulla rasvassa.Lisää joukkoon jauhot ja kääntele hetki. Sekoita pannuun kalaliemi ja kerma. Anna kiehahtaa. Lisää jäiset katkaravut. Keitä kastiketta hetki. Mausta sitruunamehulla ja tillillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 29.9.2025