Lohitartar
Lohitartar
Yhteistyössä

Lohitartar

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Näyttävä lohitartar on helppo alkuruoka juhlavampaankin pöytään. Resepti on simppeli, mutta näyttävä. Kunhan kala on ensiluokkaisen tuoretta, et voi epäonnistua.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 - 4 kplsiivua maalahden limppua
250 glohta
suolaa
pieni nippu suolaheinää
4 rklsiianmätiä
mustapippuria
2 rklsherryvinegrettiä

Valmistus

  1. 1

    Rouhi maalahden limput kutterissa ja annan kuivua huoneenlämmössä yön yli tai 150-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

    MääräAinesosa
    3 - 4 kplsiivua maalahden limppua
  2. 2

    Pilko lohi pieniksi kuutioiksi, mausta suolalla ja muotoile tartar kakuiksi.

    MääräAinesosa
    250 glohta
    suolaa
  3. 3

    Pyöritä lohitartar limpunmuruissa, koristele suolaheinällä ja siianmädillä. Viimeistele annos mustapippurilla ja sherryvinegretillä.

    MääräAinesosa
    pieni nippu suolaheinää
    4 rklsiianmätiä
    mustapippuria
    2 rklsherryvinegrettiä

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
TOK
10.11.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä