Yhteistyössä: Kulman Keittiö

30 min

Nappaa talteen!
Näyttävä lohitartar on helppo alkuruoka juhlavampaankin pöytään. Resepti on simppeli, mutta näyttävä. Kunhan kala on ensiluokkaisen tuoretta, et voi epäonnistua.
| 3 - 4 kpl | siivua maalahden limppua |
| 250 g | lohta |
| suolaa | |
| pieni nippu suolaheinää | |
| 4 rkl | siianmätiä |
| mustapippuria | |
| 2 rkl | sherryvinegrettiä |
Rouhi maalahden limput kutterissa ja annan kuivua huoneenlämmössä yön yli tai 150-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Pilko lohi pieniksi kuutioiksi, mausta suolalla ja muotoile tartar kakuiksi.
Pyöritä lohitartar limpunmuruissa, koristele suolaheinällä ja siianmädillä. Viimeistele annos mustapippurilla ja sherryvinegretillä.


Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Näyttävä lohitartar on helppo alkuruoka juhlavampaankin pöytään. Resepti on simppeli, mutta näyttävä. Kunhan kala on ensiluokkaisen tuoretta, et voi epäonnistua.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 - 4 kpl | siivua maalahden limppua |
| 250 g | lohta |
| suolaa | |
| pieni nippu suolaheinää | |
| 4 rkl | siianmätiä |
| mustapippuria | |
| 2 rkl | sherryvinegrettiä |
Rouhi maalahden limput kutterissa ja annan kuivua huoneenlämmössä yön yli tai 150-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 - 4 kpl | siivua maalahden limppua |
Pilko lohi pieniksi kuutioiksi, mausta suolalla ja muotoile tartar kakuiksi.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | lohta |
| suolaa |
Pyöritä lohitartar limpunmuruissa, koristele suolaheinällä ja siianmädillä. Viimeistele annos mustapippurilla ja sherryvinegretillä.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| pieni nippu suolaheinää | |
| 4 rkl | siianmätiä |
| mustapippuria | |
| 2 rkl | sherryvinegrettiä |
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.