Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon. Kääntele tasaiseksi.
Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 7 minuuttia.
Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille. Irrota varoen pohjapaperi ja anna levyn jäähtyä.
Liota liivatelehteä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Vaahdota kerma. Notkista tuorejuusto sokerin kanssa. Kiehauta sitruunamehu ja liuota siihen puristettu liivate. Valuta seos ohuena nauhana tuorejuustoseokseen.
Sekoita joukkoon marmeladi. Lisää kermavaahto kevyesti nostellen.
Levitä täyte torttulevylle. Kääri rullalle ja anna vetäytyä viileässä ennen leikkaamista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
189
790
8,2 g
4,7 g
24,5 g
20,7 g
0,7 g
3,3 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli