Maissikanaa, Tuorejuustoa ja lämmin ranskalainen perunasalaatti
Maissikanaa, Tuorejuustoa ja lämmin ranskalainen perunasalaatti
Yhteistyössä

Maissikanaa, Tuorejuustoa ja lämmin ranskalainen perunasalaatti

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kguuden sadon perunoita
400 gvihreää parsaa
2 kplkevätsipulia
1 kplsalottisipuli
3 kplvalkosipulinkynttä
1 dloliiviöljyä
3/4 dlvalkoviiniä
1 rklkarkeaa dijoninsinappia
4 rklhienonnettua lehtipersiljaa
600 gmaissikanan rintaa
1 kplprk philadelphia tuorejuustoa
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
suola, pippuri
voita ja öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Raaputa perunat puhtaiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.

  2. 2

    Katkaise parsoista kovat tyvet. Kuori kevyesti, jos parsoissa on paksu kuori. Keitä suolalla maustetussa vedessä n. 4 minuuttia. Kaada keitinvesi pois. Huuhtele kylmällä vedellä. Leikkaa viipaleiksi.

  3. 3

    Hienonna kevätsipulit ja laita ne hetkeksi sivuun. Kuori ja hienonna salotti- ja valkosipulit. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota salotteja ja valkosipulia noin minuutti koko ajan sekoitellen. Ota pannu pois lämmöltä. Lisää joukkoon kevätsipuli, valkoviini, sinappi ja yrttisilppu.

  4. 4

    Puolita tai viipaloi lämpimät perunat. Sekoita niiden joukkoon parsat ja kastike. Mausta suolalla ja pippurilla.

  5. 5

    Paista maissikanaan kaunis väri pannulla voi-öljyseoksessa. Työnnä paistolämpömittari paksuimpaan kohtaan. Jatka paistamista 175-asteisessa uunissa, kunnes mittari osoittaa 75 astetta (noin 40 minuuttia).

  6. 6

    Viipaloi ja sivele pintaan Phialdelphia tuorejuustoa. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä