Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Maissikanaa, Tuorejuustoa ja lämmin ranskalainen perunasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
uuden sadon perunoita
400 g
vihreää parsaa
2 kpl
kevätsipulia
1 kpl
salottisipuli
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 dl
oliiviöljyä
3/4 dl
valkoviiniä
1 rkl
karkeaa dijoninsinappia
4 rkl
hienonnettua lehtipersiljaa
600 g
maissikanan rintaa
1 kpl
prk Philadelphia tuorejuustoa
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
suola, pippuri
voita ja öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Raaputa perunat puhtaiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.

2

Katkaise parsoista kovat tyvet. Kuori kevyesti, jos parsoissa on paksu kuori. Keitä suolalla maustetussa vedessä n. 4 minuuttia. Kaada keitinvesi pois. Huuhtele kylmällä vedellä. Leikkaa viipaleiksi.

3

Hienonna kevätsipulit ja laita ne hetkeksi sivuun. Kuori ja hienonna salotti- ja valkosipulit. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota salotteja ja valkosipulia noin minuutti koko ajan sekoitellen. Ota pannu pois lämmöltä. Lisää joukkoon kevätsipuli, valkoviini, sinappi ja yrttisilppu.

4

Puolita tai viipaloi lämpimät perunat. Sekoita niiden joukkoon parsat ja kastike. Mausta suolalla ja pippurilla.

5

Paista maissikanaan kaunis väri pannulla voi-öljyseoksessa. Työnnä paistolämpömittari paksuimpaan kohtaan. Jatka paistamista 175-asteisessa uunissa, kunnes mittari osoittaa 75 astetta (noin 40 minuuttia).

6

Viipaloi ja sivele pintaan Phialdelphia tuorejuustoa. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 27.4.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.