Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mamman makaronilaatikko

timer-iconNoin 2 tuntia
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Makaronilaatikko on edullinen ja helppo ruoka, joka maistuu aina. Mamman makaronilaatikkoon makua antavat aurinkokuivatut tomaatit ja mozzarellajuusto.

Ainekset

350 g
(1 ps) tummaa makaronia
Vettä
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Iso sipuli
1 tl
Suolaa
1/2 tl Mustapippuria
140 g
(1 prk) Kuutioitua aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
3 dl
Mozzarellajuustoraastetta
7 dl
Maitoa
3 kpl
Kananmunaa
2 - 3 kpl
Tomaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

2

Kuori ja hienonna sipuli. Paista jauheliha pannussa aurinkokuivattujen tomaattien öljyssä, lisää sipuli ja anna sen saada väriä.

3

Levitä puolet makaronista voideltuun uunivuokaan ja sen päälle jauheliha-sipuliseos, aurinkokuivatut tomaatit sekä 2 dl juustoraastetta. Levitä päälle loput makaronit.

4

Vatkaa munat ja mausteet maidon joukkoon ja kaada munamaito vuokaan. Peitä ruoan pinta tomaattiviipaleilla ja lopulla juustoraasteella. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin tunti.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
|
Muokattu: 3.1.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.