Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mango-kookosvanukas

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Tuoretta mangoa tai 1 prk säilykemangoa

Kookoskiisseli

1 kpl
(400 g) kookosmaitoa
3/4 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunan keltuaista
2 rkl
Maissitärkkelysjauhoja
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kattilassa kookosmaito, sokeri, keltuaiset ja maissitärkkelysjauhot. Kuumenna sekoittaen, kunnes vanukas kiehahtaa ja saostuu. Nosta kattila syrjään ja mausta vaniljasokerilla. Kaada vanukas tarjoiluastioihin. Peitä kelmulla ja siirrä jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Kuori mango ja viipaloi vanukkaiden päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

265

1108

11,3 g

6,3 g

33,5 g

30,5 g

2,5 g

5,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli