Mango-kookosvanukas | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mango-kookosvanukas

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Tuoretta mangoa tai 1 prk säilykemangoa

kookoskiisseli

1 kpl
(400 g) kookosmaitoa
3/4 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunan keltuaista
2 rkl
Maissitärkkelysjauhoja
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kattilassa kookosmaito, sokeri, keltuaiset ja maissitärkkelysjauhot. Kuumenna sekoittaen, kunnes vanukas kiehahtaa ja saostuu. Nosta kattila syrjään ja mausta vaniljasokerilla. Kaada vanukas tarjoiluastioihin. Peitä kelmulla ja siirrä jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Kuori mango ja viipaloi vanukkaiden päälle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1108

265

11,3 g

6,3 g

33,5 g

30,5 g

2,5 g

5,3 g

0,0 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli