Mansikkainen vaahtokarkkimousse - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mansikkainen vaahtokarkkimousse

???
Annokset
4
Ruokavalio
Tee herkullinen jälkiruoka vaahtokarkeista! Annostele valmis mousseseos tarjoilulaseihin ja anna jähmettyä jääkaapissa noin 2 tuntia. Pilko pinnalle mansikoita.
Jaa Somessa

Ainekset

1 1/2 dl
Laimennettua mansikkamehua
1 kpl
(150 g) vaahtokarkkeja
2 dl
Kuohukermaa
1 kpl
(250 g) kermarahkaa

PINNALLE

200 g
Mansikoita

Näin teet

1

Kuumenna mansikkamehu kattilassa kiehumispisteeseen. Lisää joukkoon vaahtokarkit ja sekoita. Nosta kattila syrjään ja sekoita, kunnes vaahtokarkit ovat täysin sulaneet. Anna jäähtyä.

Vaahdota kerma. Sekoita kermarahka vaahtokarkkimassan joukkoon. Nostele lopuksi joukkoon kermavaahto. Annostele seos tarjoilulaseihin ja anna jähmettyä jääkaapissa noin 2 tuntia. Pilko pinnalle mansikoita.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
Muokattu: 5.12.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g37 g
Proteiinia1 g5 g
Rasvaa18 g71 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj857 3427
Energiaa kcal205 819

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 prk (250 g) kermarahkaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g37 g
Proteiinia1 g5 g
Rasvaa18 g71 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj857 3427
Energiaa kcal205 819

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 prk (250 g) kermarahkaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.