Vatkaa kananmunat ja lisää vähitellen sokeri. Vatkaa kunnes kananmunaseos on valkoista ja kuohkeaa
Sekoita muut kuivat aineet, siivilöi kananmunaseokset ja sekoita varovasti nuolijalla
Voitele ja sirottele korppujauhoja isoon irtopohjalliseen vuokaan
Paista 175-asteisessa uunissa n. 30-40 minuuttia. Kun puutikku on puhdas, kakkipohja on valmis
Anna kakun jäähtyä ja sen jälkeen poista se vuosta
Leikkaa jäähtynyuyt pohja 3 osaan
Aseta jokaiselle pohjalle manteliseosta ja sen päälle kaakaokuohukermaa
Sivele kakku valkoisella kuohukermavaahdolla. Koristele kakku kinuskikastikkeella ja popcorneilla
Sulata voita paksupohjaisessa kattilassa. Lisää mantelijauho, sokeri ja kerma. Hämmennä kokoajan. Anna hetken jäähtyä.
Sekoita kaakaojauhe ja sokeri 1 dl kermaan. Vatkaa loput kermasta. Ota pari reilua ruokalusikallista kermavaahtoa sivuun jolla koristelet kakun reunat.
Lisää kaakaoseos loppuun kermavaahtoon ja vatkaa kuohkeaksi.
Sekoita kinuskikastikkeen ainekset kattilaan. Anna kiehua matalalla lämmöllä kunnes kinuskikastike on sopivan kiinteää.
Kuumenna voita kattilassa. Lisää vaahtokarkit ja anna sulaa matalalla lämmöllä. Hämmennä jotta ei pala pohjaan.
Kaada kuuma vaahtokarkkimassa popcorneihin. Sekoita jotta vaahtokarkkisula sekoittuu popcorniin (toimii ”liimana”). Anna jäähtyä hetken.
Hiero öljyä käsiin ja koristele kakku popcornilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.