Marenkinen hedelmäsalaatti

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 kplkiiviä
2 kplappelsiinia
1 kplpäärynä
1 kplomena
3 kpltummaa luumua
1/2 dlappelsiinimehua
sokeria
kanelia

Marenki

1 kplvalkuainen
2 1/2 rklsokeria

Valmistus

  1. 1

    Kuori kiivit, appelsiinit, päärynä ja omena ja pilko ne luumujen kanssa annospaloiksi. Sekoita hedelmäpalat kulhoon ja lisää sekaan appelsiinimehu ja ripaus sokeria ja kanelia. Pane seos noin tunniksi viileään maustumaan.Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja lisää sekaan sokeri lusikallinen kerrallaan. Jaa hedelmäsalaatti uuninkestäviin annoskulhoihin ja nostele päälle marenkivaahtoa. Paista annoksia uunissa noin viiden minuutin ajan, kunnes marenki on saanut kaunista väriä. Tarjoile heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä