Mariannen keksimalja | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mariannen keksimalja

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

1 kpl
(185 g) muropikkuleipiä (esim. wilhelmiina)
4 dl
Kuohukermaa
500 g
Maitorahkaa
1 tl
Vaniljasokeria
1/2 dl
Tomusokeria
1 kpl
(2 dl) suklaakastiketta
1 kpl
(150 g) piparminttu-suklaamakeisrouhetta (marianne-crush)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Varaa iso ja laakea malja tai yksittäisiä jälkiruokamaljoja. Murenna pohjalle puolet pikkuleivistä.Vaahdota kerma. Lisää rahka, Marianne-rouhe ja sokerit. Sekoita tasaiseksi.Annostele keksimurujen päälle puolet rahkaseoksesta. Lisää puolet kastikkeesta. Lisää kerros keksimuruja ja kermarahkaa. Valuta päälle loput kastikkeesta. Tarjoa mahdollisimman pian, niin keksit pysyvät rapeina.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.4.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.