Mariannen keksimalja

Arvostele resepti
10 Annosta

15 min

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(185 g) muropikkuleipiä (esim. wilhelmiina)
4 dlkuohukermaa
500 gmaitorahkaa
1 tlvaniljasokeria
1/2 dltomusokeria
1 kpl(2 dl) suklaakastiketta
1 kpl(150 g) piparminttu-suklaamakeisrouhetta (marianne-crush)

Valmistus

  1. 1

    Varaa iso ja laakea malja tai yksittäisiä jälkiruokamaljoja. Murenna pohjalle puolet pikkuleivistä.Vaahdota kerma. Lisää rahka, Marianne-rouhe ja sokerit. Sekoita tasaiseksi.Annostele keksimurujen päälle puolet rahkaseoksesta. Lisää puolet kastikkeesta. Lisää kerros keksimuruja ja kermarahkaa. Valuta päälle loput kastikkeesta. Tarjoa mahdollisimman pian, niin keksit pysyvät rapeina.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä