Marmoroidut suklaaleivät | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marmoroidut suklaaleivät

Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

50 g
Margariinia
150 g
Tummaa suklaata
2 kpl
Munaa
1 1/2 dl
Sokeria
3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Vaniljasokeria

pinnalle:

1 dl
Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata kattilassa rasva. Paloittele joukkoon suklaa ja sekoita, kunnes se on täysin sulanut. Nosta jäähtymään. Vatkaa kulhossa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet. Sekoita kevyesti munavaahtoon ensin jäähtynyt suklaaseos ja sen jälkeen jauhoseos. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Nosta taikina pakkaseen jähmettymään 10 minuutiksi. Nostele pieniä kekoja leivinpaperoidulle uunipellille ja siivilöi pinnalle tomusokeria. Paista suklaaleivät 175 asteessa noin 15 minuuttia. Nosta jäähtymään ritilälle.

Resepti:
Katri Shröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.