Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Maustettu hedelmäsalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

3 kpl
Omenaa
2 kpl
Appelsiinia
1 kpl
Tuore ananas
2 kpl
Päärynää
6 kpl
Tuoretta luumua
1 kpl
Ananaskirsikoita

Liemi

4 dl
Vettä
1 dl
Fariinisokeria
1 kpl
Kanelitanko
1/2 kpl
Sitruunan mehu
Koristeluun karambola

Tarjoiluun

2 kpl
Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pane kattilaan vesi, sokeri ja kanelitanko ja anna liemen kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja lisää sitruunanmehu. Kuori tarvittaessa hedelmät ja pieni ne tarjoilukulhoon. Kaada liemi salaatin päälle ja anna maustua kylmässä vähintään pari kolme tuntia. Aseta tarjolle kylmän vaahdotetun vaniljakastikkeen kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.