Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mifu-kikhernepihvit tonnikalalla

Mifu-kikhernepihvit tonnikalalla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

1 kpl
prk kikherneitä
1 kpl
prk tonnikalaa öljyssä
1 kpl
½ dl Mifua
2 kpl
kananmunaa
1/2 kpl
+ ½ dl  pankojauhoja
1 kpl
rasia Apetit Perhewok-tuorekset 350 g
1 kpl
sitruuna lohkoina tarjoiluun
suolaa, pippuria
öljyä ja voita paistamiseen

Jogurttikastike:

2 dl
ruokajogurttia
3 rkl
silputtua tilliä
1 tl
juoksevaa hunajaa
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Valuta kikherneet ja tonnikala. Kaada kulhoon ja lisää ½ dl pankojauhoja ja kananmunat. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää pankojauhoja jos massa on liian löysää. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon Mifu.

2

Muotoile pieniä pihvejä ja taputtele pankojauhoja pintaan.

3

Paista voi-öljyseoksessa, mielellään lettupannussa.

4

Sekoita jogurttikastike ja anna maustua.

5

Lämmitä öljyä pannussa ja paista Apetit Perhewok -tuoreksia hetken. Mausta suolalla ja pippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 31.1.2017
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.