Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | prk kikherneitä |
| 1 kpl | prk tonnikalaa öljyssä |
| 1 kpl | ½ dl mifua |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1/2 kpl | + ½ dl pankojauhoja |
| 1 kpl | rasia apetit perhewok-tuorekset 350 g |
| 1 kpl | sitruuna lohkoina tarjoiluun |
| suolaa, pippuria | |
| öljyä ja voita paistamiseen | |
| Jogurttikastike: | |
|---|---|
| 2 dl | ruokajogurttia |
| 3 rkl | silputtua tilliä |
| 1 tl | juoksevaa hunajaa |
| suolaa, pippuria | |
Valuta kikherneet ja tonnikala. Kaada kulhoon ja lisää ½ dl pankojauhoja ja kananmunat. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää pankojauhoja jos massa on liian löysää. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon Mifu.
Muotoile pieniä pihvejä ja taputtele pankojauhoja pintaan.
Paista voi-öljyseoksessa, mielellään lettupannussa.
Sekoita jogurttikastike ja anna maustua.
Lämmitä öljyä pannussa ja paista Apetit Perhewok -tuoreksia hetken. Mausta suolalla ja pippurilla.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | prk kikherneitä |
| 1 kpl | prk tonnikalaa öljyssä |
| 1 kpl | ½ dl mifua |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1/2 kpl | + ½ dl pankojauhoja |
| 1 kpl | rasia apetit perhewok-tuorekset 350 g |
| 1 kpl | sitruuna lohkoina tarjoiluun |
| suolaa, pippuria | |
| öljyä ja voita paistamiseen | |
Jogurttikastike: | |
| 2 dl | ruokajogurttia |
| 3 rkl | silputtua tilliä |
| 1 tl | juoksevaa hunajaa |
| suolaa, pippuria | |
Valuta kikherneet ja tonnikala. Kaada kulhoon ja lisää ½ dl pankojauhoja ja kananmunat. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää pankojauhoja jos massa on liian löysää. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon Mifu.
Muotoile pieniä pihvejä ja taputtele pankojauhoja pintaan.
Paista voi-öljyseoksessa, mielellään lettupannussa.
Sekoita jogurttikastike ja anna maustua.
Lämmitä öljyä pannussa ja paista Apetit Perhewok -tuoreksia hetken. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.