Mifu-kikhernepihvit tonnikalalla
Mifu-kikhernepihvit tonnikalalla
Yhteistyössä

Mifu-kikhernepihvit tonnikalalla

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplprk kikherneitä
1 kplprk tonnikalaa öljyssä
1 kpl½ dl mifua
2 kplkananmunaa
1/2 kpl+ ½ dl  pankojauhoja
1 kplrasia apetit perhewok-tuorekset 350 g
1 kplsitruuna lohkoina tarjoiluun
suolaa, pippuria
öljyä ja voita paistamiseen

Jogurttikastike:

2 dlruokajogurttia
3 rklsilputtua tilliä
1 tljuoksevaa hunajaa
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Valuta kikherneet ja tonnikala. Kaada kulhoon ja lisää ½ dl pankojauhoja ja kananmunat. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää pankojauhoja jos massa on liian löysää. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon Mifu.

  2. 2

    Muotoile pieniä pihvejä ja taputtele pankojauhoja pintaan.

  3. 3

    Paista voi-öljyseoksessa, mielellään lettupannussa.

  4. 4

    Sekoita jogurttikastike ja anna maustua.

  5. 5

    Lämmitä öljyä pannussa ja paista Apetit Perhewok -tuoreksia hetken. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025