Laita leivinpaperi noin 20 cm x 30 cm kokoiseen vuokaan. Kauli taikina jauhotetulla pöydällä vuokaan sopivaksi. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä. Älä paista liikaa, ettei pohja kuivu.
Tee täyte. Mittaa voi, kondensoitu maito ja siirappi kattilaan. Lämmitä seos melkein kiehumispisteeseen ja anna porista keskilämmöllä koko ajan sekoitellen n. 15 minuuttia tai kunnes seos sakenee tarpeeksi paksuksi täytettä varten. Vahdi täytettä, sillä se palaa pohjaan helposti.
Kaada seos paistetulle pohjalle. Anna jäähtyä ensin huoneenlämpöiseksi. Laita vuoka jääkaappiin, kunnes täyte on viilentynyt ja hieman kovettunut.
Kuutioi suklaa ja sulata se vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Kaada jähmettyneelle täytteelle. Asettele päälle karkkeja. Anna suklaan kovettua. Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.