Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Minttu-suklaamoussekakku

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

Suklaakakkupohja

Lisää 2 rkl kaakaojauhetta sokerikakkupohjan reseptiin

Kostutus

1 dl
Kahvia

Valkosuklaamousse

100 g
Valkoista suklaata
1 kpl
Muna
1 1/2 dl
Kermaa

Minttusuklaamousse

100 g
Minttusuklaata, esim. 13 palaa after eightejä
1 kpl
Muna
1 1/2 dl
Kermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista mousset. Sulata suklaa. Erottele keltuainen ja lisää suklaaseen. Vaahdota valkuainen. Vaahdota kerma. Yhdistä moussen ainekset.Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta pohjalevy kahvilla. Levitä päälle puolet valkosuklaamoussesta. Nosta levy päälle, kostuta ja levitä loppu valkosuklaamousse. Pane kansi päälle. Levitä minttusuklaamousse pinnalle. Leikkaa jäljelle jääneet suklaapalat kolmioiksi ja koristele. Pidä kylmässä mieluiten seuraavaan päivään.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 22.2.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.