Minttuiset jauhelihakepakot
Annokset
8
Nämä kepakot saavat makua mintusta ja persiljasta. Tarvitset jauhelihakepakoihin puisia grillitikkuja.
Ainekset
400 g
Naudan jauhelihaa
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
2 tl
Kuivattua minttua
1/2 tl
Jauhettua maustepippuria
1/4 tl
Jauhettua kanelia
1 tl
Suolaa
1 kpl
Kananmuna
Näin teet
1
Sekoita kulhossa kaikki mureketaikinan ainekset sekaisin. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tasakokoisia paksuja tankoja.
Paista kepakot öljyssä kypsiksi. Työnnä puutikut kepakkoihin kypsentämisen jälkeen.
Voit myös kypsentää kepakkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 15.11.2018