Minttuiset jauhelihakepakot

Nämä kepakot saavat makua mintusta ja persiljasta. Tarvitset jauhelihakepakoihin puisia grillitikkuja.

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
400 gnaudan jauhelihaa
2 rklhienonnettua persiljaa
2 tlkuivattua minttua
1/2 tljauhettua maustepippuria
1/4 tljauhettua kanelia
1 tlsuolaa
1 kplkananmuna

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kulhossa kaikki mureketaikinan ainekset sekaisin. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tasakokoisia paksuja tankoja.

    Paista kepakot öljyssä kypsiksi. Työnnä puutikut kepakkoihin kypsentämisen jälkeen.

    Voit myös kypsentää kepakkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025