Minttuiset jauhelihakepakot - Yhteishyvä

Minttuiset jauhelihakepakot

???
Annokset
8
Nämä kepakot saavat makua mintusta ja persiljasta. Tarvitset jauhelihakepakoihin puisia grillitikkuja.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Naudan jauhelihaa
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
2 tl
Kuivattua minttua
1/2 tl
Jauhettua maustepippuria
1/4 tl
Jauhettua kanelia
1 tl
Suolaa
1 kpl
Kananmuna

Näin teet

1

Sekoita kulhossa kaikki mureketaikinan ainekset sekaisin. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tasakokoisia paksuja tankoja.

Paista kepakot öljyssä kypsiksi. Työnnä puutikut kepakkoihin kypsentämisen jälkeen.

Voit myös kypsentää kepakkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa