Minttuiset jauhelihakepakot | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Minttuiset jauhelihakepakot

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Nämä kepakot saavat makua mintusta ja persiljasta. Tarvitset jauhelihakepakoihin puisia grillitikkuja.

Ainekset

400 g
Naudan jauhelihaa
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
2 tl
Kuivattua minttua
1/2 tl
Jauhettua maustepippuria
1/4 tl
Jauhettua kanelia
1 tl
Suolaa
1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa kaikki mureketaikinan ainekset sekaisin. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tasakokoisia paksuja tankoja.

Paista kepakot öljyssä kypsiksi. Työnnä puutikut kepakkoihin kypsentämisen jälkeen.

Voit myös kypsentää kepakkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.