Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 2 kpl | pkt ambrosi luomu mozzarella |
| 1 kpl | annos uunipaahdettuja kirsikkatomaatteja (ohje alla) |
| 4 dl | miniversoseosta |
| Chimichurri: | |
|---|---|
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 10 1/2 dl | hienonnettuja yrttejä, esim. lehtipersiljaa, korianteria ja oreganoa |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | (sormi)suolaa |
| 1 tl | sokeria |
| 1/2 tl | juustokuminaa eli jeeraa |
| n. ¾ dl oliiviöljyä | |
| muutama kierros rouhittua chiliä ja mustapippuriamyllystä | |
| uunipaahdetut kirsikkatomaatit: | |
| 1 kpl | rs (250 g) kirsikkatomaatteja |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | sokeria |
| muutama kierros mustapippuria myllystä | |
| (muutama oksa timjamia) | |
Tee chimichurrikastike. Kuori valkosipuli ja laita se kulhoon muiden aineksien kanssa. Soseuta sauvasekoittimella karkeahkoksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa öljyä, jos seos tuntuu liian paksulta. (Huom. kastiketta tulee hieman enemmän kuin salaattiin tarvitaan, mutta loppukastikkeen voi käyttää peston tapaan.)
Revi mozzarella tarjoilulautaselle. Lisää uunipaahdetut tomaatit. Valuta päälle kastiketta. Viimeistele versoilla.
Halkaise tomaatit ja laita uunivuokaan. Pirskottele päälle hieman öljyä. Ripottele päälle suolaa, pippuria ja sokeria. Lisää halutessasi timjamit.
Paista tomaatteja 100-asteisessa uunissa noin 4 tuntia.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | pkt ambrosi luomu mozzarella |
| 1 kpl | annos uunipaahdettuja kirsikkatomaatteja (ohje alla) |
| 4 dl | miniversoseosta |
Chimichurri: | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 10 1/2 dl | hienonnettuja yrttejä, esim. lehtipersiljaa, korianteria ja oreganoa |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | (sormi)suolaa |
| 1 tl | sokeria |
| 1/2 tl | juustokuminaa eli jeeraa |
| n. ¾ dl oliiviöljyä | |
| muutama kierros rouhittua chiliä ja mustapippuriamyllystä | |
uunipaahdetut kirsikkatomaatit: | |
| 1 kpl | rs (250 g) kirsikkatomaatteja |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | sokeria |
| muutama kierros mustapippuria myllystä | |
| (muutama oksa timjamia) | |
Tee chimichurrikastike. Kuori valkosipuli ja laita se kulhoon muiden aineksien kanssa. Soseuta sauvasekoittimella karkeahkoksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa öljyä, jos seos tuntuu liian paksulta. (Huom. kastiketta tulee hieman enemmän kuin salaattiin tarvitaan, mutta loppukastikkeen voi käyttää peston tapaan.)
Revi mozzarella tarjoilulautaselle. Lisää uunipaahdetut tomaatit. Valuta päälle kastiketta. Viimeistele versoilla.
Halkaise tomaatit ja laita uunivuokaan. Pirskottele päälle hieman öljyä. Ripottele päälle suolaa, pippuria ja sokeria. Lisää halutessasi timjamit.
Paista tomaatteja 100-asteisessa uunissa noin 4 tuntia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.