Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Muhkea mustikkapiiras

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

2 kpl
Munaa
2 dl
Sokeria
1 dl
Kermaa
1 dl
Maitoa
4 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Margariinisulaa

Väliin

200 g
Mustikoita

Pinnalle

50 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Vehnäjauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon kevyesti sekoittaen vuorotellen kermamaito, keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä margariinisula. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Vuoraa leivinpaperilla halkaisijaltaan 24-25 cm irtopohjavuoka. Kaada vuoan pohjalle tasaisesti taikina. Ripottele pinnalle mustikat. Nypi kulhossa pehmeä margariini, sokerit ja vehnäjauhot. Kaada muruseos mustikoiden päälle. Kypsennä piirasta 200 asteessa 35-40 minuuttia. Anna jäähtyä hetken aikaa ennen vuoan irrottamista.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.