Vatkaa pehmeä voi ja sokeri keskenään. Lisää muna vatkaten joukkoon. Lisää seokseen maitorahka ja kerma. Kaada seos kattilaan. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä hitaasti sekoittaen, kunnes se löystyy ja alkaa höyrytä. Ota kattila levyltä ja jäähdytä kylmäksi esim. upottamalla kattila kylmään veteen. Lisää loput aineet. Vuoraa siivilä, puhdas kukkaruukku tai aito pashamuotti kostealla kaksinkertaisella sideharsolla ja kaada seos siihen. Taittele liinan reunat pashan päälle. Nosta muotti kulhon päälle ja pane jääkaappiin valumaan. Kumoa seuraavana päivänä tarjoiluvadille. Koristele hedelmillä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.