Muna-riisipasteijat

Arvostele resepti
15 Kappaletta

45 min

Uunituoreita muna-riisipasteijoita helposti kotona – kyllä maistuu! Reseptillä leivot noin 15 pientä pasteijaa, jotka sopivat niin välipalaksi kuin evääksikin. Voit hyödyntää reseptissä hävikiksi jäänyttä keitettyä riisiä ja kananmunia.

Ainekset

MääräAinesosa
400 g(1 pkt) ruis-perunataikinaa (pakaste)

Täyte

2 kplkeitettyä kananmunaa
2 dlkypsää pitkäjyväistä riisiä
200 gvalkosipulilla maustettua tuorejuustoa
3 rklhienonnettua tilliä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Kauli sulanut taikinalevy reilun puolen sentin paksuiseksi. Painele muotilla tai lasilla taikinakiekkoja (halkaisijaltaan 9–10 cm).

    MääräAinesosa
    400 g(1 pkt) ruis-perunataikinaa (pakaste)
  2. 2

    Kuori ja murskaa munat haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet. Sekoita tasaiseksi.

    MääräAinesosa
    2 kplkeitettyä kananmunaa
    2 dlkypsää pitkäjyväistä riisiä
    200 gvalkosipulilla maustettua tuorejuustoa
    3 rklhienonnettua tilliä
    suolaa
    rouhittua mustapippuria
  3. 3

    Jaa täytettä taikinakiekoille. Kostuta kiekon reunat vedellä ja käännä kaksinkerroin. Painele reunat huolella kiinni. Nosta pasteijat leivinpaperilla vuoratulle uunipelille ja paista 225-asteissa uunissa 15–18 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä