Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Muna-riisipasteijat

timer-icon45 min
Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta
Uunituoreita muna-riisipasteijoita helposti kotona – kyllä maistuu! Reseptillä leivot noin 15 pientä pasteijaa, jotka sopivat niin välipalaksi kuin evääksikin. Voit hyödyntää reseptissä hävikiksi jäänyttä keitettyä riisiä ja kananmunia.

Ainekset

400 g
(1 pkt) ruis-perunataikinaa (pakaste)

Täyte

2 kpl
Keitettyä kananmunaa
2 dl
Kypsää pitkäjyväistä riisiä
200 g
Valkosipulilla maustettua tuorejuustoa
3 rkl
Hienonnettua tilliä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kauli sulanut taikinalevy reilun puolen sentin paksuiseksi. Painele muotilla tai lasilla taikinakiekkoja (halkaisijaltaan 9–10 cm).

400 g
(1 pkt) ruis-perunataikinaa (pakaste)
2

Kuori ja murskaa munat haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet. Sekoita tasaiseksi.

2 kpl
Keitettyä kananmunaa
2 dl
Kypsää pitkäjyväistä riisiä
200 g
Valkosipulilla maustettua tuorejuustoa
3 rkl
Hienonnettua tilliä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3

Jaa täytettä taikinakiekoille. Kostuta kiekon reunat vedellä ja käännä kaksinkerroin. Painele reunat huolella kiinni. Nosta pasteijat leivinpaperilla vuoratulle uunipelille ja paista 225-asteissa uunissa 15–18 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.