Munasalaattikolmioleivät - Yhteishyvä

Munasalaattikolmioleivät

???
Kappaleita
12
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Paahtoleipäviipaletta

VÄLIIN

6 kpl
Kananmunaa
2 dl
Maustamatonta turkkilaista jogurttia
1/2 dl
Majoneesia
1 tl
Sinappia
2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Ruohosipulia
1/2 tl
Cayennenpippuria
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1/2 kpl
Ruukkua rucolaa

Näin teet

1

Keitä munat koviksi noin 7 minuuttia. Kaada vesi pois ja jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori munat ja leikkaa munaleikkurilla kuutioiksi tai hienonna haarukalla.

Sekoita jogurtin joukkoon majoneesi, sinappi, sitruunamehu ja hienonnettu ruohosipuli. Mausta ja sekoita kastike munien joukkoon. Anna maustua kylmässä noin 15 minuuttia.

Levitä kolmelle leivälle munasalaattia. Lisää päälle rucolaa. Laita leipäviipaleet munasalaattileipien päälle ja leikkaa neljään osaan kolmioiksi.

Resepti
Kaisa Nieminen
Kuvat
Roope Permanto
Julkaistu: 27.1.2017
Muokattu: 24.7.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g72 g
Proteiinia5 g59 g
Rasvaa7 g88 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj463 5557
Energiaa kcal111 1328

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Sinappia

  • 2 rkl Sitruunamehua

  • 2 rkl Ruohosipulia

  • 0,5 tl Cayennenpippuria

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,5 tl Mustapippuria

  • Ruukkua rucolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g72 g
Proteiinia5 g59 g
Rasvaa7 g88 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj463 5557
Energiaa kcal111 1328

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Sinappia

  • 2 rkl Sitruunamehua

  • 2 rkl Ruohosipulia

  • 0,5 tl Cayennenpippuria

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,5 tl Mustapippuria

  • Ruukkua rucolaa

Resepti
Kaisa Nieminen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.