Mustaherukka-fetasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mustaherukka-fetasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mustaherukat tuovat raikkautta ja kirpeyttä fetasalaattiin. Sekoita öljystä, punaviinietikasta ja mausteista kastike, joka sopii muillekin salaateille.

Ruokavaliot

Ainekset

200 g
Mustaherukoita
1 kpl
Rasia punaisia kirsikkatomaatteja
1 kpl
Ruukku jääsalaattia
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
Keltainen paprika
200 g
Fetajuustoa
1 1/2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Punaviinietikkaa
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puhdista herukat. Pese ja halkaise tomaatit. Huuhtele ja revi salaatinlehdet tarjoiluvadille. Pilko kurkku ja paprika. Lisää kasvikset salaatin joukkoon ja ripottele päälle herukat. Nosta joukkoon paloiteltu fetajuusto. Sekoita öljystä, punaviinietikasta ja mausteista kastike ja valuta se salaattiin.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.