Mustaherukka-fetasalaatti
Annokset
4
Ruokavalio
Mustaherukat tuovat raikkautta ja kirpeyttä fetasalaattiin. Sekoita öljystä, punaviinietikasta ja mausteista kastike, joka sopii muillekin salaateille.
Ainekset
200 g
Mustaherukoita
1 kpl
Rasia punaisia kirsikkatomaatteja
1 kpl
Ruukku jääsalaattia
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
Keltainen paprika
200 g
Fetajuustoa
1 1/2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Punaviinietikkaa
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
Näin teet
1
Puhdista herukat. Pese ja halkaise tomaatit. Huuhtele ja revi salaatinlehdet tarjoiluvadille. Pilko kurkku ja paprika. Lisää kasvikset salaatin joukkoon ja ripottele päälle herukat. Nosta joukkoon paloiteltu fetajuusto. Sekoita öljystä, punaviinietikasta ja mausteista kastike ja valuta se salaattiin.
Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
Muokattu: 15.11.2018