Mustaherukka-fetasalaatti

Nappaa talteen!
Mustaherukat tuovat raikkautta ja kirpeyttä fetasalaattiin. Sekoita öljystä, punaviinietikasta ja mausteista kastike, joka sopii muillekin salaateille.
| 200 g | mustaherukoita |
| 1 kpl | rasia punaisia kirsikkatomaatteja |
| 1 kpl | ruukku jääsalaattia |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 200 g | fetajuustoa |
| 1 1/2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria |
- 1.
Puhdista herukat. Pese ja halkaise tomaatit. Huuhtele ja revi salaatinlehdet tarjoiluvadille. Pilko kurkku ja paprika. Lisää kasvikset salaatin joukkoon ja ripottele päälle herukat. Nosta joukkoon paloiteltu fetajuusto. Sekoita öljystä, punaviinietikasta ja mausteista kastike ja valuta se salaattiin.
Mustaherukka-fetasalaatti
Mustaherukat tuovat raikkautta ja kirpeyttä fetasalaattiin. Sekoita öljystä, punaviinietikasta ja mausteista kastike, joka sopii muillekin salaateille.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | mustaherukoita |
| 1 kpl | rasia punaisia kirsikkatomaatteja |
| 1 kpl | ruukku jääsalaattia |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 200 g | fetajuustoa |
| 1 1/2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Puhdista herukat. Pese ja halkaise tomaatit. Huuhtele ja revi salaatinlehdet tarjoiluvadille. Pilko kurkku ja paprika. Lisää kasvikset salaatin joukkoon ja ripottele päälle herukat. Nosta joukkoon paloiteltu fetajuusto. Sekoita öljystä, punaviinietikasta ja mausteista kastike ja valuta se salaattiin.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























