Ota 6-paikkainen muffinipelti tai 6 pientä kahvikuppia. Kostuta pelti tai kupit kylmällä vedellä ja vuoraa kelmulla.Sekoita mustikat puolisulaan jäätelöön ja annostele jäätelö muffinien paikalle vuokaan tai kahvikuppeihin. Jäädytä jäätelöä ainakin 2-3 tuntia.Leikkaa pullaviipaleista pyörylät ritarien pohjiksi. Sekoita maito ja munat, kasta pyörylät seokseen ja paista miedolla lämmöllä paistinpannulla molemmin puolin kullanruskeiksi.Nosta pyörylät kuumina tarjoiluvadille ja ripottele päälle sokerin, kanelin ja vaniljasokerin seosta.Kumoa jokaisen päälle kupillinen jäätelöä. Nosta pintaan hiukan hilloa ja kiinnitä siihen marenki. Tarjoa heti.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.