Säädä uuni 200 asteeseen.
Huuhtele ja valuta kikherneet. Levitä ne leivinpaperille pellille. Ripottele paprikajauhe ja suola päälle. Paahda uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä.
Kypsennä pizza pakkauksen ohjeen mukaan.
Paloittele aurinkokuivatut tomaatit, puolita oliivit ja irrota yrttien lehdet. Levitä ainekset kuuman pizzan päälle. Ripota pinnalle hiukan mustapippuria.
Vinkki: Sekoita pizzan kaveriksi raikas shandy: Kaada lasiin puolet lager-olutta ja puolet inkivääriolutta tai sitruunalimua. Viimeistele sitruunaviipaleella.
Huuhtele ja valuta kikherneet. Levitä ne leivinpaperille pellille. Ripottele paprikajauhe ja suola päälle. Paahda uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä.
Kypsennä pizza pakkauksen ohjeen mukaan.
Paloittele aurinkokuivatut tomaatit, puolita oliivit ja irrota yrttien lehdet. Levitä ainekset kuuman pizzan päälle. Ripota pinnalle hiukan mustapippuria.
Vinkki: Sekoita pizzan kaveriksi raikas shandy: Kaada lasiin puolet lager-olutta ja puolet inkivääriolutta tai sitruunalimua. Viimeistele sitruunaviipaleella.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
401
1677
36,0 g
5,0 g
8,0 g
4,5 g
9,5 g
5,0 g
10,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valmispizza (esim, juusto-, kasvis- tai lihapizza),
0,5 tl Paprikajauhetta,
0,5 tl Suolaa,
(1/3) ruukkua basilikaa,
Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli