Säädä uuni 200 asteeseen.
Huuhtele ja valuta kikherneet. Levitä ne leivinpaperille pellille. Ripottele paprikajauhe ja suola päälle. Paahda uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä.
Kypsennä pizza pakkauksen ohjeen mukaan.
Paloittele aurinkokuivatut tomaatit, puolita oliivit ja irrota yrttien lehdet. Levitä ainekset kuuman pizzan päälle. Ripota pinnalle hiukan mustapippuria.
Vinkki: Sekoita pizzan kaveriksi raikas shandy: Kaada lasiin puolet lager-olutta ja puolet inkivääriolutta tai sitruunalimua. Viimeistele sitruunaviipaleella.
Huuhtele ja valuta kikherneet. Levitä ne leivinpaperille pellille. Ripottele paprikajauhe ja suola päälle. Paahda uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä.
Kypsennä pizza pakkauksen ohjeen mukaan.
Paloittele aurinkokuivatut tomaatit, puolita oliivit ja irrota yrttien lehdet. Levitä ainekset kuuman pizzan päälle. Ripota pinnalle hiukan mustapippuria.
Vinkki: Sekoita pizzan kaveriksi raikas shandy: Kaada lasiin puolet lager-olutta ja puolet inkivääriolutta tai sitruunalimua. Viimeistele sitruunaviipaleella.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1677
401
36,0 g
5,0 g
8,0 g
4,5 g
9,5 g
5,0 g
10,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valmispizza (esim, juusto-, kasvis- tai lihapizza),
0,5 tl Paprikajauhetta,
0,5 tl Suolaa,
(1/3) ruukkua basilikaa,
Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli