Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea Chili sin Carne

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
salottisipuli
1 kpl
chilipalko
2 kpl
paprikaa
100 g
varsiselleriä
100 g
parsakaalia
1 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1 kpl
(310/250 g) kidneypapuja
1 kpl
fajita-mausteseosta
1 dl
lehtipersiljaa
LISÄKSI
keitettyä riisiä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi chili. Pese ja paloittele paprika. Pilko varsiselleri ja parsakaali.Kuullota sipulia ja chiliä pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää kasvikset ja jatka paistamista muutama minuutti.

2

Lisää tomaattimurska ja huuhdellut pavut. Kiehauta seos ja anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta fajita-mausteseoksella ja viimeistele persiljasilpulla.

3

Tarjoa riisin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 6.2.2020
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.