Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | salottisipuli |
| 1 kpl | chilipalko |
| 2 kpl | paprikaa |
| 100 g | varsiselleriä |
| 100 g | parsakaalia |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 1 kpl | (310/250 g) kidneypapuja |
| 1 kpl | fajita-mausteseosta |
| 1 dl | lehtipersiljaa |
| lisäksi | |
| keitettyä riisiä |
Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi chili. Pese ja paloittele paprika. Pilko varsiselleri ja parsakaali.Kuullota sipulia ja chiliä pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää kasvikset ja jatka paistamista muutama minuutti.
Lisää tomaattimurska ja huuhdellut pavut. Kiehauta seos ja anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta fajita-mausteseoksella ja viimeistele persiljasilpulla.
Tarjoa riisin kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | salottisipuli |
| 1 kpl | chilipalko |
| 2 kpl | paprikaa |
| 100 g | varsiselleriä |
| 100 g | parsakaalia |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 1 kpl | (310/250 g) kidneypapuja |
| 1 kpl | fajita-mausteseosta |
| 1 dl | lehtipersiljaa |
| lisäksi | |
| keitettyä riisiä |
Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi chili. Pese ja paloittele paprika. Pilko varsiselleri ja parsakaali.Kuullota sipulia ja chiliä pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää kasvikset ja jatka paistamista muutama minuutti.
Lisää tomaattimurska ja huuhdellut pavut. Kiehauta seos ja anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta fajita-mausteseoksella ja viimeistele persiljasilpulla.
Tarjoa riisin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.