Sulata pinaatti mikrossa kevyesti. Kiehauta voi kattilassa. Nosta keltuaiset, etikka, sinappi ja mausteet tehosekoittimeen. Valuta joukkoon kiehuvaa voita ohuena nauhana samalla koneen käydessä. Sekoita lopuksi lusikalla joukkoon sulatettu pinaatti. Tarjoile heti.
Vinkki: Pinaattihollandaisekastike sopii kalan ja pastan kastikkeeksi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1565
374
39,5 g
22,0 g
0,5 g
0,5 g
—
5,3 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
75 g Pakastepinaattia,
Suolaa,
Sokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli