Nopea pinaattihollandaisekastike

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Pakastepinaatista valmistuu herkullinen hollandaisekastike. Pinaattihollandaise sopii kalan ja pastan kastikkeeksi.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
75 gpakastepinaattia
150 gvoita
3 kplkeltuaista
1 1/2 rklvalkoviinietikkaa
2 tldijonsinappia
suolaa
sokeria

Valmistus

  1. 1

    Sulata pinaatti mikrossa kevyesti. Kiehauta voi kattilassa. Nosta keltuaiset, etikka, sinappi ja mausteet tehosekoittimeen. Valuta joukkoon kiehuvaa voita ohuena nauhana samalla koneen käydessä. Sekoita lopuksi lusikalla joukkoon sulatettu pinaatti. Tarjoile heti.

    Vinkki: Pinaattihollandaisekastike sopii kalan ja pastan kastikkeeksi.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 75 g Pakastepinaattia, Suolaa, Sokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025