Nopea pinaattihollandaisekastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopea pinaattihollandaisekastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pakastepinaatista valmistuu herkullinen hollandaisekastike. Pinaattihollandaise sopii kalan ja pastan kastikkeeksi.

Ruokavaliot

Ainekset

75 g
Pakastepinaattia
150 g
Voita
3 kpl
Keltuaista
1 1/2 rkl
Valkoviinietikkaa
2 tl
Dijonsinappia
Suolaa
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata pinaatti mikrossa kevyesti. Kiehauta voi kattilassa. Nosta keltuaiset, etikka, sinappi ja mausteet tehosekoittimeen. Valuta joukkoon kiehuvaa voita ohuena nauhana samalla koneen käydessä. Sekoita lopuksi lusikalla joukkoon sulatettu pinaatti. Tarjoile heti.

Vinkki: Pinaattihollandaisekastike sopii kalan ja pastan kastikkeeksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2015
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1565

374

39,5 g

22,0 g

0,5 g

0,5 g

5,3 g

0,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

75 g Pakastepinaattia,

Suolaa,

Sokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli