Sulata pinaatti mikrossa kevyesti. Kiehauta voi kattilassa. Nosta keltuaiset, etikka, sinappi ja mausteet tehosekoittimeen. Valuta joukkoon kiehuvaa voita ohuena nauhana samalla koneen käydessä. Sekoita lopuksi lusikalla joukkoon sulatettu pinaatti. Tarjoile heti.
Vinkki: Pinaattihollandaisekastike sopii kalan ja pastan kastikkeeksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
374
1565
39,5 g
22,0 g
0,5 g
0,5 g
—
5,3 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
75 g Pakastepinaattia,
Suolaa,
Sokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli