Nopeat mansikkaviinerit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopeat mansikkaviinerit

???
Kappaleita
16
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(500 g/ 8 kpl) esikaulittuja voitaikinalevyjä
1 kpl
Kananmuna

TÄYTE

2 kpl
(à 200 g) maustettua rahkaa (sitruuna, vanilja)
1 dl
Kookoshiutaleita
1 kpl
Limetin hienoksi raastettu kuori
1 rkl
Limetin mehua

PÄÄLLE

2 - 3 dl
Mansikoita
Tomusokeria

Näin teet

1

Levitä voitaikinalevyt leivinpaperoiduille uunipelleille sulamaan noin tuntia ennen valmistamista. Leikkaa levyt kahdeksi neliöksi. Yhdistä kulhossa rahka, kookoshiutaleet sekä limetinkuori ja -mehu. Voitele taikinalevyt vatkatulla kananmunalla. Lusikoi levyjen keskelle pari lusikallista rahkatäytettä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes taikinalevyt kohoavat lehteviksi ja saavat kauniin värin. Anna jäähtyä. Viimeistele viinerit tuoreilla, viipaloiduilla mansikoilla ja tomusokerilla. Tarjoa heti.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
Muokattu: 5.12.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g85 g
Proteiinia3 g46 g
Rasvaa4 g63 g
Kuituja1 g9 g
Energiaa kj297 4752
Energiaa kcal71 1135

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 paketti (500 g/ 8 kpl) esikaulittuja voitaikinalevyjä

  • Limetin hienoksi raastettu kuori

  • 1 rkl Limetin mehua

  • Tomusokeria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g85 g
Proteiinia3 g46 g
Rasvaa4 g63 g
Kuituja1 g9 g
Energiaa kj297 4752
Energiaa kcal71 1135

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 paketti (500 g/ 8 kpl) esikaulittuja voitaikinalevyjä

  • Limetin hienoksi raastettu kuori

  • 1 rkl Limetin mehua

  • Tomusokeria

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.