Ohraporkkanalaatikko | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ohraporkkanalaatikko

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

2 dl
Rikottuja ohrasuurimoita
5 dl
Vettä
8 dl
Maitoa
1 kg
Porkkanoita
2 kpl
Isoa kananmunaa
1/2 rkl
Fariinisokeria
2 tl
Suolaa
Ripaus muskottipähkinää
Ripaus valkopippuria

päälle

1 - 2 rkl
Korppujauhoja
Voita ja margariinia nokareina

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä suurimot kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, kaada vesi pois ja soseuta porkkanat. Yhdistä porkkanasose ja puuro. Lisää loput aineista ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle korppujauhoa ja lisää rasva nokareina. Paista 175 asteessa 1-1 ½ tuntia.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.