Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Oluinen sienipiiras

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Taikina:

2 dl
venhäjauhoja
2 dl
ruisjauhoja
3 rkl
Guinness-olutta
150g voita
Suolaa

Täyte:

1/2 kpl
pkt pekonia paloiteltuna
1 kpl
kananmuna
1 kpl
prk kermaviiliä
Iso kasa metsäsieniä pienennettyinä
1-2 sipulia pilkottuna
Mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Nypi jauhot rasvan joukkoon, lisää olut ja muotoile palloksi. Laita hetkeksi kylmään.

2

Freesaa kuivalla pannussa sienistä neste pois. Lisää öljyä, sienet ja pekoni. Paista. Mausta mustapippurilla. Sekoita muna ja kermaviili. Painele taikina piirakkavuokaan leivinpaperin päälle, lisää sieniseos ja kaada päälle kermaviiliseos. Raasta juusto piirakkaan.

3

Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia niin, että näet kun pinta hieman ruskistuu.

4

Tarjoile hieman jäähtyneenä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 28.2.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.