Ota puolisulaneesta taikinasta pyöreällä muotilla kiekkoja. Lusikoi kiekolle omenamarmeladia ja rouhittuja pähkinöitä. Taita puolikuun muotoon. Sulje haarukalla nipistäen. Siirrä leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla, pistele haarukalla pintaan reikiä ja paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
70
295
6,5 g
0,6 g
1,2 g
1,2 g
0,7 g
1,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
500 g Lehtitaikinalevyjä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli