Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omenapannarit

timer-icon45 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta
Raasta pannaritaikinaan pari omenaa ja paista veikeä pino pikkupannukakkuja. Tämä omenaherkku maistuu jälkiruoaksi, aamupalalla tai brunssilla.

Ainekset

2 kpl
Omenaa
3 dl
kauramaitoa
2 kpl
Kananmunaa
5 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Rypsiöljyä

Paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese, kuori ja raasta omenat. Sekoita maito, kananmunat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Mausta sokerilla ja suolalla. Sekoita joukkoon omenaraaste ja öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia huoneenlämmössä.

2 kpl
Omenaa
3 dl
kauramaitoa
2 kpl
Kananmunaa
5 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Rypsiöljyä
2

Paista taikinasta lettupannulla öljyssä pikkupannareita. Tarjoa esimerkiksi marjojen, hillon ja vaniljakastikkeen tai kanelilla maustettujen, paistettujen omenapalojen kanssa.

Öljyä
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 21.10.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

131

550

2,9 g

0,4 g

21,5 g

5,0 g

1,1 g

3,7 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli