Omenapannarit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenapannarit

Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Omenaa
3 dl
(kaura)maitoa
2 kpl
Kananmunaa
5 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Rypsiöljyä

paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese, kuori ja raasta omenat. Sekoita maito, kananmunat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Mausta sokerilla ja suolalla. Sekoita joukkoon omenaraaste ja öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia huoneenlämmössä.

Paista taikinasta lettupannulla öljyssä pikkupannareita. Tarjoa esim. marjojen, hillon ja vaniljakastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

550

131

2,9 g

0,4 g

21,5 g

5,0 g

1,1 g

3,7 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli