Pese, kuori ja raasta omenat. Sekoita maito, kananmunat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Mausta sokerilla ja suolalla. Sekoita joukkoon omenaraaste ja öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia huoneenlämmössä.
Paista taikinasta lettupannulla öljyssä pikkupannareita. Tarjoa esim. marjojen, hillon ja vaniljakastikkeen kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
550
131
2,9 g
0,4 g
21,5 g
5,0 g
1,1 g
3,7 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
Öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli