Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenapannarit

Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Omenaa
3 dl
(kaura)maitoa
2 kpl
Kananmunaa
5 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Rypsiöljyä

paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese, kuori ja raasta omenat. Sekoita maito, kananmunat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Mausta sokerilla ja suolalla. Sekoita joukkoon omenaraaste ja öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia huoneenlämmössä.

Paista taikinasta lettupannulla öljyssä pikkupannareita. Tarjoa esim. marjojen, hillon ja vaniljakastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

131

550

2,9 g

0,4 g

21,5 g

5,0 g

1,1 g

3,7 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli