Omenapannarit

arvosana4/5

(2)arviota
15 Kappaletta

45 min (josta 15 min aktiivista)

Raasta pannaritaikinaan pari omenaa ja paista veikeä pino pikkupannukakkuja. Tämä omenaherkku maistuu jälkiruoaksi, aamupalalla tai brunssilla.

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplomenaa
3 dlkauramaitoa
2 kplkananmunaa
5 dlvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
1/2 dlsokeria
1/2 tlsuolaa
2 rklrypsiöljyä

Paistamiseen

öljyä

Valmistus

  1. 1

    Pese, kuori ja raasta omenat. Sekoita maito, kananmunat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Mausta sokerilla ja suolalla. Sekoita joukkoon omenaraaste ja öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia huoneenlämmössä.

    MääräAinesosa
    2 kplomenaa
    3 dlkauramaitoa
    2 kplkananmunaa
    5 dlvehnäjauhoja
    1 tlleivinjauhetta
    1/2 dlsokeria
    1/2 tlsuolaa
    2 rklrypsiöljyä
  2. 2

    Paista taikinasta lettupannulla öljyssä pikkupannareita. Tarjoa esimerkiksi marjojen, hillon ja vaniljakastikkeen tai kanelilla maustettujen, paistettujen omenapalojen kanssa.

    MääräAinesosa
    öljyä

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Reetta Pasanen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä