Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, maito ja rypsiöljy, voi tai margariini. Kääntele tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille (koko noin 32 cm x 35 cm).
Huuhtele omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi ja asettele taikinan päälle limittäin. Ripottele pinnalle sokeria ja kanelia. Paista 225 asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
197
823
6,0 g
0,6 g
31,0 g
21,3 g
1,8 g
3,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 - 1 tl Kardemummaa,
Kanelia maun mukaan.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli