Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdettu kanan rintafilee ja avokadoporkkanat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
kanan rintafileetä
1/2 tl
chilihiutaleita
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen

Uuniporkkanat:

1 kg
porkkanoita
2 kpl
avokadoa lohkoina
3 kpl
valkosipulinkynttä raastettuna
1/2 dl
oliiviöljyä
1 rkl
juoksevaa hunajaa
1 kpl
sitruuna lohkoina
1 kpl
pkt vuonankaalia
suolaa, pippuria

Kastike:

2 dl
ruokajugurttia
1/2 tl
chilihiutaleita
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Paista kanan rintafileitä pannulla, kunnes ovat kypsät. Kanan fileet voi myös paahtaa 200-asteisessa uunissa n. 15–20 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja chilihiutaleilla.

2

Kuori porkkanat ja leikkaa neljään osaan pituussuunnassa.

3

Sekoita oliiviöljy, valkosipuli, hunaja ja pippuri kulhoon. Lisää porkkanat ja pyöräytä.

4

Levitä porkkanat uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

5

Aseta laakealle vadille vuonankaalia. Nostele porkkanat ja avokadot vuonankaalin päälle. Tarjoile kanan, sitruunalohkojen ja kastikkeen kanssa.

6

Sekoita ainekset keskenään.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.