Paahdettu kanan rintafilee ja avokadoporkkanat
Paahdettu kanan rintafilee ja avokadoporkkanat
Yhteistyössä

Paahdettu kanan rintafilee ja avokadoporkkanat

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplkanan rintafileetä
1/2 tlchilihiutaleita
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen

Uuniporkkanat:

1 kgporkkanoita
2 kplavokadoa lohkoina
3 kplvalkosipulinkynttä raastettuna
1/2 dloliiviöljyä
1 rkljuoksevaa hunajaa
1 kplsitruuna lohkoina
1 kplpkt vuonankaalia
suolaa, pippuria

Kastike:

2 dlruokajugurttia
1/2 tlchilihiutaleita
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Paista kanan rintafileitä pannulla, kunnes ovat kypsät. Kanan fileet voi myös paahtaa 200-asteisessa uunissa n. 15–20 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja chilihiutaleilla.

  2. 2

    Kuori porkkanat ja leikkaa neljään osaan pituussuunnassa.

  3. 3

    Sekoita oliiviöljy, valkosipuli, hunaja ja pippuri kulhoon. Lisää porkkanat ja pyöräytä.

  4. 4

    Levitä porkkanat uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

  5. 5

    Aseta laakealle vadille vuonankaalia. Nostele porkkanat ja avokadot vuonankaalin päälle. Tarjoile kanan, sitruunalohkojen ja kastikkeen kanssa.

  6. 6

    Sekoita ainekset keskenään.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä