Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdettu tomaattikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 kg
erilaisia tomaatteja
1 kpl
sipuli
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
punainen chili
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sokeria
1 rkl
balsamiviinietikkaa
5 dl
vettä
2 rkl
kasvisfondia
1 kpl
prk Chavroux-tuorevuohenjuustoa
suolaa, mustapippuria

Tarjoiluun:

200 g
raejuustoa
1 kpl
ruukku basilikaa
tuoretta täysjyväleipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 225-asteiseksi.

2

Puolita tomaatit, isommat tomaatit voit leikata lohkoiksi. Murskaa valkosipulin­kynnet kevyesti ja leikkaa sipuli lohkoik­si. Leikkaa chili pituussuuntaisesti ja poista siemenet, hienonna.

3

Levitä ainekset pellille ja kaada pintaan öljy, sokeri, suolaa ja mustapippuria. Kääntele kasviksia, jotta ne maustuvat kauttaaltaan.

4

Paahda kasviksia uunissa, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä ja tomaatit muhjuuntuneet.

5

Lisää kasvikset ja vesi kattilaan, soseuta sauvasekoittimella. Lämmitä kiehuvak­si. Lisää balsamiviinietikka ja Cha­vroux-juusto.

6

Tarjoile raejuuston, basilikasilpun ja tuoreen leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.