Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 2 kpl | bataattia |
| 1 dl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | hunajaa |
| 1 rkl | rakuunaa |
| 100 g | kreikkalaista jogurttia |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| ½–1 tl chilijauhetta | |
| sitruunan mehua | |
| suolaa | |
| pippuria |
Kuori ja leikkaa bataatit 2cm paksuiksi siivuiksi.
Sekoita oliivi öljy ja hunaja keskenään. Sivele seosta bataattien päälle ja ripottele hienonnettua rakuunaa bataatin päälle.
Paahda 200° uunissa 18 min. Jäähdytä ja leikkaa haluttuun muotoon.
Sekoita kaikki aineet keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla, viimeistele sitruunamehulla.
Anna maustua jääkaapissa 30min. Tarjoile.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | bataattia |
| 1 dl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | hunajaa |
| 1 rkl | rakuunaa |
| 100 g | kreikkalaista jogurttia |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| ½–1 tl chilijauhetta | |
| sitruunan mehua | |
| suolaa | |
| pippuria |
Kuori ja leikkaa bataatit 2cm paksuiksi siivuiksi.
Sekoita oliivi öljy ja hunaja keskenään. Sivele seosta bataattien päälle ja ripottele hienonnettua rakuunaa bataatin päälle.
Paahda 200° uunissa 18 min. Jäähdytä ja leikkaa haluttuun muotoon.
Sekoita kaikki aineet keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla, viimeistele sitruunamehulla.
Anna maustua jääkaapissa 30min. Tarjoile.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.