Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdetut kananmunaleivät katkarapukimaralla

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Aloita aamu kiireettömästi Kulman Keittiön katkarapukimaralla täytetyillä kananmunaleivillä. Nämä paahdetut kananmunaleivät sopivat juhlapäivän aamuihin tai brunssipöydän tarjottavaksi. Hyödynnä myös leivän keskiosat tekemällä niistä pieniä katkarapuleipiä.

Ainekset

8 kpl
ruispaahtoleipäpalaa
8 kpl
kananmunaa
1 tl
suolaa
250 g
(1 prk) Kulman Keittiön katkarapukimaraa
tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Paina esimerkiksi piparkakkumuotti paahtoleivän keskelle ja irrota keskellä oleva pala. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paahda ensin leivät toiselta puolelta. Käännä leivät ja riko leivän keskellä olevaan reikään kananmuna ja paista kypsäksi. Mausta kananmuna ripauksella suolaa.

8 kpl
ruispaahtoleipäpalaa
8 kpl
kananmunaa
1 tl
suolaa
2

Täytä leipien keskeltä irrotetut leipäpalat Kulman Keittiön katkarapukimaralla. Lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

250 g
(1 prk) Kulman Keittiön katkarapukimaraa
tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?

Lisää aiheesta

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 15.2.2019
|
Muokattu: 9.3.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

247

1032

10,8 g

2,8 g

18,3 g

0,8 g

4,0 g

16,8 g

2,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

tuoretta ruohosipulia hienonnettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli