Paina esimerkiksi piparkakkumuotti paahtoleivän keskelle ja irrota keskellä oleva pala. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paahda ensin leivät toiselta puolelta. Käännä leivät ja riko leivän keskellä olevaan reikään kananmuna ja paista kypsäksi. Mausta kananmuna ripauksella suolaa.
Täytä leipien keskeltä irrotetut leipäpalat Kulman Keittiön katkarapukimaralla. Lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1032
247
10,8 g
2,8 g
18,3 g
0,8 g
4,0 g
16,8 g
2,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
tuoretta ruohosipulia hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli