Paina esimerkiksi piparkakkumuotti paahtoleivän keskelle ja irrota keskellä oleva pala. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paahda ensin leivät toiselta puolelta. Käännä leivät ja riko leivän keskellä olevaan reikään kananmuna ja paista kypsäksi. Mausta kananmuna ripauksella suolaa.
Täytä leipien keskeltä irrotetut leipäpalat Kulman Keittiön katkarapukimaralla. Lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
247
1032
10,8 g
2,8 g
18,3 g
0,8 g
4,0 g
16,8 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
tuoretta ruohosipulia hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli