Paahdetut kananmunaleivät katkarapukimaralla | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
Paahdetut kananmunaleivät katkarapukimaralla

Paahdetut kananmunaleivät katkarapukimaralla

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
Fork and knife
4 Annosta
Aloita aamu kiireettömästi Kulman Keittiön katkarapukimaralla täytetyillä kananmunaleivillä. Nämä paahdetut kananmunaleivät sopivat juhlapäivän aamuihin tai brunssipöydän tarjottavaksi. Hyödynnä myös leivän keskiosat tekemällä niistä pieniä katkarapuleipiä.

Ruokavaliot

Ainekset

8 kpl
ruispaahtoleipäpalaa
8 kpl
kananmunaa
1 tl
suolaa
250 g
(1 prk) Kulman Keittiön katkarapukimaraa
tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

Näin teet

1

Paina esimerkiksi piparkakkumuotti paahtoleivän keskelle ja irrota keskellä oleva pala. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paahda ensin leivät toiselta puolelta. Käännä leivät ja riko leivän keskellä olevaan reikään kananmuna ja paista kypsäksi. Mausta kananmuna ripauksella suolaa.

8 kpl
ruispaahtoleipäpalaa
8 kpl
kananmunaa
1 tl
suolaa
2

Täytä leipien keskeltä irrotetut leipäpalat Kulman Keittiön katkarapukimaralla. Lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

250 g
(1 prk) Kulman Keittiön katkarapukimaraa
tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Lisää aiheesta

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 9.3.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1032

247

10,8 g

2,8 g

18,3 g

0,8 g

4,0 g

16,8 g

2,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

tuoretta ruohosipulia hienonnettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli