Paahdetut kananmunaleivät katkarapukimaralla
Paahdetut kananmunaleivät katkarapukimaralla
Yhteistyössä

Paahdetut kananmunaleivät katkarapukimaralla

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Aloita aamu kiireettömästi Kulman Keittiön katkarapukimaralla täytetyillä kananmunaleivillä. Nämä paahdetut kananmunaleivät sopivat juhlapäivän aamuihin tai brunssipöydän tarjottavaksi. Hyödynnä myös leivän keskiosat tekemällä niistä pieniä katkarapuleipiä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
8 kplruispaahtoleipäpalaa
8 kplkananmunaa
1 tlsuolaa
250 g(1 prk) kulman keittiön katkarapukimaraa
tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

Valmistus

  1. 1

    Paina esimerkiksi piparkakkumuotti paahtoleivän keskelle ja irrota keskellä oleva pala. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paahda ensin leivät toiselta puolelta. Käännä leivät ja riko leivän keskellä olevaan reikään kananmuna ja paista kypsäksi. Mausta kananmuna ripauksella suolaa.

    MääräAinesosa
    8 kplruispaahtoleipäpalaa
    8 kplkananmunaa
    1 tlsuolaa
  2. 2

    Täytä leipien keskeltä irrotetut leipäpalat Kulman Keittiön katkarapukimaralla. Lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

    MääräAinesosa
    250 g(1 prk) kulman keittiön katkarapukimaraa
    tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: tuoretta ruohosipulia hienonnettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
15.2.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä