Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Päärynäinen mokkatorttu

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

100 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Vahvaa kahvijuomaa
2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kookoshiutaleita
1 1/2 g
Leivinjauhetta
1 tl
Vaniljasokeria

Päälle

2 kpl
(á 825 g/460 g) säilykepäärynöitä
1 1/2 dl
Kookoshiutaleita

Marenki

3 kpl
Valkuaista
6 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne sekä kahvi taikinaan. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun uunivuokaan. Paista 200 asteessa noin 5-7 minuuttia. Viipaloi säilykepäärynät ja laita ne taikinan päälle. Ripottele päälle kookoshiutaleet. Paista torttua vielä noin 20 minuuttia.Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi ja pursota marenki tortun päälle. Nosta uunin lämpö 250 asteeseen ja paista pari minuuttia, niin että marenki saa väriä.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 6.2.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.