Päärynäinen mokkatorttu

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
100 gmargariinia
1 dlsokeria
2 kplkananmunaa
1 dlvahvaa kahvijuomaa
2 dlvehnäjauhoja
1 dlkookoshiutaleita
1 1/2 gleivinjauhetta
1 tlvaniljasokeria

Päälle

2 kpl(á 825 g/460 g) säilykepäärynöitä
1 1/2 dlkookoshiutaleita

Marenki

3 kplvalkuaista
6 rklsokeria

Valmistus

  1. 1

    Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne sekä kahvi taikinaan. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun uunivuokaan. Paista 200 asteessa noin 5-7 minuuttia. Viipaloi säilykepäärynät ja laita ne taikinan päälle. Ripottele päälle kookoshiutaleet. Paista torttua vielä noin 20 minuuttia.Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi ja pursota marenki tortun päälle. Nosta uunin lämpö 250 asteeseen ja paista pari minuuttia, niin että marenki saa väriä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 13.10.2025

Samankaltaisia reseptejä