Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistettu lasagne ja oliivi-tomaattisalaatti

timer-icon30 min
Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta
Tässä oiva vinkki mikäli nautit Kulman Keittiön lasagnea, mutta et jaksanut syödä kaikkea. Valmiiksi kypsän lasagnen herkullinen maku korostuu, kun sen paahtaa pannulla ja tarjoaa raikkaan salaatin kera.

Ainekset

rasia Kulman Keittiön lasagne kypsänä
2 rkl
oliiviöljyä

Salaatti

1/2 dl
auringon kuivaamia tomaatteja hienonnettuna
1/2 dl
kivettömiä kalamata oliiveja
neljäsosa kurkku viipaleina
2 rkl
oliiviöljy
1 rkl
sitruunamehua
1/2 tl
suolaa
pussi rucolaa
1 dl
babypinaattia

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Lämmitä paistinpannu keskilämmölle ja kaada oliiviöljy pannulle. Leikkaa lasagnesta noin 3 cm paksuja siivuja ja paista molemmin puolin, kunnes lasagne on pinnalta rapeaa ja sisältä lämmintä.

2 rkl
oliiviöljyä
rasia Kulman Keittiön lasagne kypsänä
2

Valmista salaatti. Sekoita tomaatit, oliivit ja kurkut sekaisin. Lisää joukkoon öljy, sitruunamehu ja suola ja sekoita tasaiseksi.

1/2 dl
auringon kuivaamia tomaatteja hienonnettuna
1/2 dl
kivettömiä kalamata oliiveja
neljäsosa kurkku viipaleina
2 rkl
oliiviöljy
1 rkl
sitruunamehua
1/2 tl
suolaa
3

Sekoita joukkoon rucola sekä pinaatti ja pyörittele tasaiseksi. Tarjoile paistettu lasagne salaatin kera.

pussi rucolaa
1 dl
babypinaattia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 19.11.2018
|
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.