Paistettu lasagne ja oliivi-tomaattisalaatti
Paistettu lasagne ja oliivi-tomaattisalaatti
Yhteistyössä

Paistettu lasagne ja oliivi-tomaattisalaatti

Arvostele resepti
1 Annosta

30 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Tässä oiva vinkki mikäli nautit Kulman Keittiön lasagnea, mutta et jaksanut syödä kaikkea. Valmiiksi kypsän lasagnen herkullinen maku korostuu, kun sen paahtaa pannulla ja tarjoaa raikkaan salaatin kera.

Ainekset (1 annosta)

MääräAinesosa
rasia kulman keittiön lasagne kypsänä
2 rkloliiviöljyä

Salaatti

1/2 dlauringon kuivaamia tomaatteja hienonnettuna
1/2 dlkivettömiä kalamata oliiveja
neljäsosa kurkku viipaleina
2 rkloliiviöljy
1 rklsitruunamehua
1/2 tlsuolaa
pussi rucolaa
1 dlbabypinaattia

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä paistinpannu keskilämmölle ja kaada oliiviöljy pannulle. Leikkaa lasagnesta noin 3 cm paksuja siivuja ja paista molemmin puolin, kunnes lasagne on pinnalta rapeaa ja sisältä lämmintä.

    MääräAinesosa
    2 rkloliiviöljyä
    rasia kulman keittiön lasagne kypsänä
  2. 2

    Valmista salaatti. Sekoita tomaatit, oliivit ja kurkut sekaisin. Lisää joukkoon öljy, sitruunamehu ja suola ja sekoita tasaiseksi.

    MääräAinesosa
    1/2 dlauringon kuivaamia tomaatteja hienonnettuna
    1/2 dlkivettömiä kalamata oliiveja
    neljäsosa kurkku viipaleina
    2 rkloliiviöljy
    1 rklsitruunamehua
    1/2 tlsuolaa
  3. 3

    Sekoita joukkoon rucola sekä pinaatti ja pyörittele tasaiseksi. Tarjoile paistettu lasagne salaatin kera.

    MääräAinesosa
    pussi rucolaa
    1 dlbabypinaattia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
TOK
19.11.2018
|
Päivitetty: 3.12.2025