Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 200 g | lanttua |
| 200 g | juuriselleiä |
| 200 g | porkkanaa |
| 1 dl | keitettyjä pyu-linssejä (biona) |
| 2 kpl | oksaa rosmariinia hienonnettuna |
| öljyä | |
| voita ja siirappia | |
| suolaa ja mustapippuria |
Kuori juurekset ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Paista juureskuutioita kuumalla pannulla öljyssä kunnes ne saavat kauniin värin ja alkavat pehmetä. Lisää voi, siirappi ja linssit. Paista kunnes juurekset alkavat karamellisoitua. Mausta suolalla, pippurilla ja rosmariinilla.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | lanttua |
| 200 g | juuriselleiä |
| 200 g | porkkanaa |
| 1 dl | keitettyjä pyu-linssejä (biona) |
| 2 kpl | oksaa rosmariinia hienonnettuna |
| öljyä | |
| voita ja siirappia | |
| suolaa ja mustapippuria |
Kuori juurekset ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Paista juureskuutioita kuumalla pannulla öljyssä kunnes ne saavat kauniin värin ja alkavat pehmetä. Lisää voi, siirappi ja linssit. Paista kunnes juurekset alkavat karamellisoitua. Mausta suolalla, pippurilla ja rosmariinilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.