Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Paistettuja juureksia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

200 g
lanttua
200 g
juuriselleiä
200 g
porkkanaa
1 dl
keitettyjä pyu-linssejä (Biona)
2 kpl
oksaa rosmariinia hienonnettuna
öljyä
voita ja siirappia
suolaa ja mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori juurekset ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Paista juureskuutioita kuumalla pannulla öljyssä kunnes ne saavat kauniin värin ja alkavat pehmetä. Lisää voi, siirappi ja linssit. Paista kunnes juurekset alkavat karamellisoitua. Mausta suolalla, pippurilla ja rosmariinilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.